Catalin Maruta, sedinta foto inedita cu vedete intr-o rabla, de 1 Decembrie

• In editia speciala ”Happy Hour” de Ziua Nationala, la Pro Tv

In editia speciala de Ziua Nationala, Catalin Maruta arata cum reusesc romanii sa-si puna la lucru talentul creativ si originalitatea, intr-o sedinta foto inedita. De 1 Decembrie, la ”Happy Hour”, romani exceptionali, reprezentanti ai noii generatii, din domenii precum muzica, cinematografie, sport sau moda devin subiectul unei sedinte foto spectaculoase, intr-o rabla transformata total. Artistul Costin Craioveanu si-a exersat talentul si curajul si a reusit sa realizeze o masina unicat: o Dacie 1310 de la REMAT devine o decapotabila pictata in culorile drapelului national.

Pe 1 Decembrie, valul tinerilor din noua generatie a conematografiei, Maria Dinulescu, Ada Condeeescu, George Pistereanu si Bogdan Dumitrache ii vor povesti lui Maruta la ”Happy Hour” de ce iubesc ei Romania si cu ce realizari se mandresc, campioanele Romaniei la scrima isi vor aminti emotiile teribile pe care le-au trait cand au adus acasa aurul si au ridicat drapelul tarii pe cea mai inalta treapta a podiumului, in vreme ce Inna va vorbi despre succesul romanesc in muzica, iar Mihai Albu despre cum poti face moda romaneasca la un nivel inalt.

Astfel, in editia speciala de 1 Decembrie, la ”Happy Hour” romanii vor putea vedea drumul rablei romanesti de la un munte de fiare vechi pana la neobisnuitul automobil si vor afla ce povesti au romanii exceptionali cu care a stat de vorba Catalin Maruta la o sedinta foto realizata in acest vehicul.

One thought on “Catalin Maruta, sedinta foto inedita cu vedete intr-o rabla, de 1 Decembrie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.