Eurovision 2013. Ovidiu Anton: „Rezultatele de la televoting au fost viciate”

Ovidiu Anton se plange de televoting, o parte dintre cei care i-au votat prin sms pe Robert Turcescu&Casa Presei n-au primit confirmare, iar postul telefonic era deranjat temporar. Cezar Ouatu a sarit de la 1700 de voturi din semifinale la peste 9000 in finala, stie Gadea de ce. Or fi pus-o de o coproductie TVR – Antena 3?

 

Ovidiu Anton, care s-a situat pe penultimul loc în finala selecţiei naţionale a concursului Eurovision, susţine că firma responsabilă cu televotingul a viciat rezultatele, iar cei care au încercat să îl voteze nu au reuşit, noteaza Mediafax.

După finală, Ovidiu Anton a scris pe contul său oficial de Facebook că rezultatele de la televoting au fost viciate.

„Ne asumăm părerea juriului când intrăm într-o competiţie, ne asumăm riscul evoluţiei în faţa tuturor şi părerile publicului, dar vicierea televoting-ului cine şi-o asumă? Felicit TVR pentru organizarea impecabilă, sonorizare excelentă şi condiţiile exemplare oferite artiştilor pe toată durata selecţiei, felicit toţi finaliştii, fiecare a avut ceva… de spus, mulţumesc juriului de specialitate care şi-a asumat notarea pe propria răspundere morală şi profesională (…) Din nefericire trebuia să existe o mizerie care să umbrească munca tuturor (…) şi să strice produsul la care cu toţii am muncit. Firma responsabilă cu televotingul a viciat rezultatele. Nu înţeleg cum pentru unii pot intra mii de voturi, iar cei care au încercat să mă voteze nu au reuşit. Ce s-a întâmplat domnilor? De ce din zeci de sms-uri s-au primit doar câteva confirmări şi pe linia telefonică suna mereu ocupat?”, a spus Ovidiu Anton.

 

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.