Olivia Steer si Andi Moisescu au fugit la Roma

• Olivia Steer si sotul ei, Andi Moisescu au petrecut un weekend de vis la Roma – “Cetatea eterna” a Italiei.

Roma este orasul in care Olivia Steer ar reveni intotdeauna cu drag, un loc fermecator, plin de cultura, arta si istorie, ideal pentru incarcarea bateriilor: “N-a fost o vacanta la Roma ca in film, a fost o fuga la Roma de doua zile, in weekend, pe care am fructificat-o cat am putut. Am mers aproape de dimineata pana seara sa vizitam Roma turistica si mai putin turistica, sa ne incarcam cu energii noi”, spune Olivia Steer.

Vremea insorita, plimbarile lungi pe strazile Romei, revederea unor obiective turistice, printre care faimosul Colosseum, dar si “Basilica di Santa Prassede, locul in care, se spune, venea Michelangello sa se reculeaga; Termele lui Caracalla, o constructie gigantica, ce putea sa serveasca peste 1600 de persoane. Complexul intreg se intindea pe 11 hectare si avea bai, saune, biblioteci, sala de sport si gradini somptuoase. Adica ceva ce nu o sa se mai construiasca niciodata, oricat de disperata ar fi cursa electorala”, toate acestea au facut ca cele doua zile petrecute de Olivia Steer si Andi Moisescu in capitala Italiei sa fie absolut fascinante.

Mai mult, Roma i-a oferit o surpriza extrem de placuta frumoasei prezentatoare de la “Doamne de poveste”, si anume “in Parcul Villei Borghese, intalnirea ravasitoare cu operele lui Bernini si sculpturile antice romane si grecesti, aduse pentru o scurta expozitie de la Musee du Louvre din Paris”.

Olivia Steer este prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste” difuzata in fiecare duminica de la 16.30, ACASA, iar sotul ei, Andi Moisescu, realizatorul emisiunii “Apropo Tv” si juratul emisiunii “Romanii au talent” de la Pro Tv.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.