„Official Top 20 Whitney Houston” – o emisiune speciala dedicata artistei

Ca un omagiu adus celebrei cantarete Whitney Houston, MTV a programat o emisiune speciala atat sambata, cat si duminica (18 si 19 februarie). “Official Top 20 Whitney Houston” va aduce fanilor artistei, dar si tuturor telespectatorilor MTV un top cu cele  mai vandute si de succes single-uri din UK Chart, ale caror videoclipuri pot fi vazute la MTV sambata si duminica, de la orele 13.00 si 20.00.

“Official Top 20 Whitney Houston” va contine de asemenea si informatii despre fiecare piesa in parte, incepand cu locul 20. pe care se afla hitul din anul 2000 -„‘I Learn From the Best”. Urmeaza „Exhale Shoop Shoop”, extras din coloana sonora a filmului “Waiting to Exhale”, care a castigat un premiu Grammy pentru cea mai buna piesa R&B si a intrat in US Billboard Hot 100 pe pozitia numarul 1.

Dintre cele 20 de piese prezentate la MTV in acest weekend fac parte si ‘I’m Your Baby Tonight’, ‘I’m Every Women’, ‘So Emotional’, ‘I Have Nothing’,‘My Love Is Your Love’ , dar si ‘Could I Have This Kiss Forever’ in duet cu Enrique Iglesias. Interesant este ca cei doi artisti nu s-au intilnit nici macar o data atunci cand au inregistrat piesa. Ei au lucrat in studiouri separate, Whitney aflandu-se in Germania, iar Enrique in Los Angeles. Acest cantec a fost  hit in Europa, devenind rapid number one in Suedia, Spania, Olanda si a ajuns numarul 7 in topurile din UK.
Care este piesa vedeta ce ocupa locul I in “Official Top 20 Whitney Houston”, dar si alte informatii interesante, care vor fi prezentate in aceasta emisiune dedicata artistei – in acest weekend la MTV, de la orele 13.00 si 20.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.