Observator fara Sandra Stoicescu si Lucian Mandruta

Cuplul de prezentatori Sandra Stoicescu si Lucian Mandruta are zilele numarate la principalul jurnal de la Antena 1. In mai putin de doua saptamani, Alina Petrescu va fi gazda Observatorului de la ora 19.00, sustine Cancan.

Noua formula de prezentare a jurnalului din prime-time a fost impusa, potrivit surselor din post, de consilierii americani, care au ajuns la concluzia ca Lucian Mandruta si Sandra Stoicescu au o imagine perimata.

Se pare ca masurile impuse de ei vor intra in vigoare din 22 februarie, cand Alina Petrescu, jurnalista de la Antena 3, va fi transferata la pupitrul stirilor de la Antena 1 in locul Sandrei si al lui Mandruta.

Considerata o profesionista, stiristei i s-a acordat credit, fiind desemnata persoana potrivita pentru reimprospatarea echipei de stiri. Persoane de incredere din interiorul postului din Baneasa afirma ca Sandra Stoicescu va modera in continuare emisiunea „Q&A”.

Se pare ca si Lucian Mandruta va avea o emisiune la Antena 3, insa deocamdata nu s-a decis nimic in acest sens, proiectul propus de prezentator fiind analizat in prezent de consilieri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.