Oana Zavoranu vine sa-l infrunte fata in fata pe Maruta

Semne bune anul are.  Dupa ani de zile de ironii indurate de la distanta, Oana Zavoranu vine la “Happy Hour” sa-l infrunte fata in fata pe Maruta. In editia de luni, 14 ianuarie, de la 17.30, Oana vine pe Happylica: cum va decurge marea impacare si ce surprize aMarute i-a pregatit prezentatorul “Happy Hour”, telespectatorii ProTV vor afla in editia de luni.

 

Si tot atunci, Coco Chanel, curcanul de companie al lui Maruta, isi face debutul in lumea buna a Bucurestiului. Dupa ce Iulia Albu si-a luat gaina…de companie si cu pedigree, Maruta a decis ca e timpul sa afle pe pielea lui care sunt fitele de Capitala. Impreuna cu Mircea Solcanu, Alex Velea si Romica Tociu, toti insotiti de inaripate mondene de companie, Maruta iese in haine de firma si bate cafenelele din mall, intr-o filmare care va face deliciul telespectatorilor “Happy Hour” luni, de la 17.30.

“Cand il scot pe curcanul Coco Chanel (C.C. pentru prieteni) in oras, parca lumea arata altfel. Mai ales cand ies la mall si dau peste alti posesori de fite cu pene. Coco Chanel al meu s-a imprietenit rapid cu inaripatele lui Romica Tociu, Mircea Solcanu si Alex Velea”, glumeste Maruta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.