Oana Tache a stat o saptamana pe schiuri

Indragostita de sporturile de iarna VJ-ul Music FM, Oana Tache, nu a ratat zapada de la munte, putina cata a fost, si-a pus schiurile si nu a mai renuntat la ele o saptamana.

”Este deja traditie pentru noi sa mergem la Predeal sau Brasov si sa petrecem sarbatorile acolo. Toata lumea schiaza – mama, fratele, tata, iubitul meu si prietenii nostri apropiati, pana si catelul e cu noi pe partie de fiecare data. Am stat o saptamana pe schiuri, le dadeam jos doar cand dormeam. Toti imi spuneau ca le-as putea lua si in pat. Abia astept o noua tura de ninsoare si zapada, niciodata nu ratam un week-end pe schiuri la munte”, spune Oana.

Dupa ce a luat cu asalt si marii ghetari ai lumii in cateva vacante peste hotare, Oana, pasionata in egala masura de snowboard si schi, a decis dupa 5 ani de freeride pe placa sa se intoarca la marea pasiune in clapari:

„Imi place sa ma dau cu snowboard-ul si pentru vreo 5 ani nici n-am mai pus schiurile in picioare, insa am revenit la prima iubire, pentru ca ma face sa ma simt mai…gratioasa pe partie si imi ofera o siguranta mai mare„.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.