Oana Cuzino, Elena Lasconi, Andreea Patrascu si Dana Rogoz spun „Te iubesc parintilor” la ProTv International

• Oana Cuzino, Elena Lasconi, Andreea Patrascu si Dana Rogoz, impreuna cu mamele, participa la campania “Spune TE IUBESC parintilor”  la ProTv International

Craciunul se apropie la ProTv International cu o campanie care ii indeamna pe toti romanii sa isi deschida sufletul catre cei dragi – “Spune TE IUBESC parintilor”, la ProTv International de sarbatori.
Pornind de la piesa “I love you” pe care Horia Brenciu i-o dedica tatalui sau si al carei videoclip poate fi urmarit la ProTv International in aceasta perioada, campania aduce impreuna familii si ii invita pe toti cei care se afla departe de casa sa intre pe www.protvi.ro, pe pagina special creata pe site si sa lase acolo mesajul lor de iubire catre parinti.

Incepind de luni, 19 decembrie, telespectatorii ProTv International vor avea ocazia sa vada si citeva dintre vedetele lor preferate intr-o ipostaza diferita de pina acum si de asemenea sa le cunosca parintii sau copiii. Oana Cuzino si fetita ei, Naomi, Elena Lasconi si fiica ei, Oana, Dana Rogoz si Andreea Ibacka impreuna cu mamele lor au filmat un promo special pentru campania “Spune TE IUBESC parintilor”.

Eu sprijin cu toata puterea orice initiativa care are in prim-plan ideea de dragoste si comunicare, asa ca va felicit pentru ca v-ati gandit sa-i aduceti pe romani mai aproape unii de altii. La filmare am incercat sa ii facem si pe privitori sa simta emotia generata de declaratia lui Naomi si mai ales cum doar doua- trei cuvinte au puterea de a reincarca starea de buna dispozitie. Iar eu m-am bucurat foarte mult de imbratisarile ei dulci”, spune Oana Cuzino, care a primit astfel una dintre cele mai frumoase declaratii din partea fiicei ei.

Desi putin atipic, acest “te iubesc” adresat mamei in fata unei camere de luat vederi a adus mai multa emotie atit Andreei Ibacka, cit si Simonei Patrascu, care a trait pentru prima data o experienta intr-un platou de televiziune, dupa cum a povestit la final. “A fost destul de greu sa redau in niste imagini de doar cateva secunde sentimente atat de puternice, cum sunt cele dintre mine si fiica mea. Mai ales ca nu am experienta in televiziune, iar camerele de luat vederi mi-au ingreunat misiunea. Dar echipa de filmare a fost tare intelegatoare si, lasand la o parte emotiile, imi pare bine ca am avut ocazia sa ajung intr-un platou tv, pentru a putea intelege mai bine meseria fiicei mele. In plus, ma bucur ca am putut participa alaturi de Andreea la o campanie mai mult decat laudabila”, declara mama Andreei.

La rindul ei, Andreea spune: “am intalnit multi romani stabiliti in strainatate. Toti mi-au spus acelasi lucru: dorul de casa si de cei dragi e de nedescris. Iar micile bucurii ce vin din momentele pline de tandrete petrecute in familie le dau puterea de a merge mai departe. Tocmai de aceea m-am implicat cu drag si as fi fost tentata sa cred ca momentul filmarii va fi unul extrem de usor, dar lucrurile nu au stat chiar asa. Imi iubesc nespus de mult mama si bineinteles ca nu este prima oara cand ii spun lucrul asta. Insa transformarea unui moment intim intr-unul public nu a fost deloc usoara. Abia astept sa vad filmarea, cred ca a surprins emotii sincere intre doua persoane puternic interconectate”, incheie Andreea, careia emotia i-a adus si citeva lacrimi.

Si nu a fost singura, Elena Lasconi si fiica ei, Oana, au trait un moment de intensitate maxima.
Eu lucrez de 16 ani in televiziune, am fost corespondent de razboi, am prins Mineriadele, am fost in Turcia cind a fost cutremurul si cind au murit 20.000 de oameni. A fost foarte impresionat, am fost ravasita de durerea pe care am vazut-o acolo. Am avut de asemenea, prin prisma profesiei, ocazia sa traiesc si alte momente emotionante, am intilnit eroi in viata asta, oameni care te marcheaza pina dincolo de cuvinte. Cu toate acestea, va spun sincer ca filmarea pentru aceasta campanie a fost cea mai impresionanta din viata mea. Chiar daca a durat foarte putin, a fost cea mai impresionanta. Amandoua am plins. E foarte frumos sa fii mama si iti dai seama cu adevarat cind vezi primul zambet al copilului, cind te mangaie, cind iti face declaratii. Copilul meu e sufletul meu”, a declarat Elena dupa filmare.

Si nu in cele din urma, vedeta ProTv International, Dana Rogoz, a stat de asemenea fata in fata cu mama ei si i-a spus “te iubesc”. “Recunosc ca mie nu imi vine usor sa fac o astfel de declaratie parintilor. Nu pentru ca nu o simt, ci poate pentru ca fac parte dintr-o generatie in care aceste cuvinte nu se spun atit des lor. Ce simt pentru mama este atit de puternic incit nu incape in aceste doua cuvinte. Mi s-a parut si mai greu la filmare cu mama, era si mai emotionant, pentru ca erau si alti oameni de fata. Ma tineam de mina cu ea si am transpirat instantaneu cand i-am spus ca o iubesc. Dar campania mi s-a parut foarte frumoasa si cred ca trebuie sa ne eliberam de aceste inhibitii si sa le spunem parintilor ce simtim pentru ei si, chiar daca ei stiu acest lucru, este foarte important. Si mai ales acum, de Craciun, cind ne apropiem cu totii mai mult de familiile noastre, e un moment prielnic sa le spunem te iubesc sau multumesc„, incheie Dana Rogoz.

Din aceasta saptamina, promo-ul va putea fi de asemenea vazut si pe site-ul www.protvi.ro, unde toti romanii aflati departe de cei dragi isi vor declara iubirea catre parinti.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.