Oana Cuzino a realizat un DVD de Pilates

Pentru frumoasa prezentatoare a emisiunii ,,Ce se întâmplă, doctore?” de la ProTv, Oana Cuzino, vara aceasta a însemnat mai mult decât odihnă și relaxare. Adeptă a unui stil de viață activ și sănătos, Oana a decis să împărtășească pasiunea ei pentru Pilates cu cititoarele revistei ,,Ce se întâmplă, doctore?”, sperând să le molipsească:

,,Ne gândeam pe la începutul lunii august că revista noastră împlinește în curând șapte ani și voiam să oferim cititoarelor noastre un cadou util, pe care să-l păstreze. Așa că am conceput și am înregistrat DVD-ul ,,Ora de sport cu Oana Cuzino”, special pentru ele.Visăm să aibă chiar puterea de a schimba unora dintre ele, mai sedentare, de exemplu, obiceiurile de zi cu zi. Atunci ne-a venit această idee de a realiza și transpune pe un DVD un program de bază privind exercițiile Pilates”, a declarat ea. Pilatesul este tipul preferat de mișcare al Oanei, pentru că, după părerea ei, ,,se adresează în principal sănătății, activării circulației, metabolismului, respirației și stării de bine.

Realizarea acestui DVD i-a făcut cu atât mai multă plăcere, cu cât programul a fost semnat de către prietena ei, Gizem Cordan Deletioglu, multiplă campioană națională a Turciei la patinaj artistic, care în prezent trăiește în România și are un studio de Pilates. Cele două lucrează aceste exerciții săptămânal de 2 ani, aproape fără întrerupere. Singura excepție a fost când Gizem a rămas însărcinată, însă imediat după ce a născut s-au reapucat de treabă, iar ea a reușit să piardă mai mult de 20 de kilograme în doar câteva luni, în mod sănătos, fără stres sau dietă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.