Oana Tache şi-a lansat prima piesă chiar de ziua ei

Party-maniaca prezentă pe 89,5 FM de luni până vineri, de la 17.00 la DECADENCE şi prezentatoarea emisiunilor Nights Underground şi Dance Chart de la DanceFM, Oana Tache şi-a lansat prima piesă chiar de ziua ei.

 

La doar 24 de ani, Oana Tache se poate lăuda cu o experienţă de nu mai puţin de 20 de ani în televiziune şi de 5 ani în radio. Şi tot frumoasa vârsta marchează un nou început pentru party-maniacă: şi-a lansat în direct, pe DanceFM, prima piesă. Oana şi-a serbat ziua de naştere pe frecvenţa DanceFM, unde a avut parte de un maraton muzical de 6 ore, fiind înconjurată deopotrivă de cei mai buni prieteni ai ei şi cei mai tari artişti ai momentului.

Dana Rogoz, George Vintilă, Diana Dumitrescu, Anda Adam, CRBL şi Elena, DJ Wanda, Radio Killer, Alexandra Ungureanu, Cristina de la Impact, The Model, Roller Sis, Ciprian Robu & Blanche, colegii de la Nights.ro şi FotoClubbing sunt doar câţiva dintre invitaţii care i-au urat Oanei „La mulţi ani” în direct.

“Mulţumesc încă o dată tuturor celor care au sărbătorit alături de mine şi DanceFM. Mulţumesc pentru miile de mesaje şi urări primite, pentru susţinere şi, bineînţeles, multumesc tuturor prietenilor mei dragi care au acceptat invitaţia şi au venit în radio”, a spus Oana. “Sunt copleşită, m-am simţit extraordinar şi abia aştept să văd ce se va întâmpla la anul, pe 3 august”, a declarat, veselă ca-ntotdeauna, DJ-iţa.

Până atunci, fanii o pot asculta de luni până vineri, de la 17,00, la DECADENCE, joia, de la 23,00 la Nights Underground şi în fiecare weekend la Dance Chart.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.