Oana Zavoranu, Mircea Badea si Vanghelie in vizorul „Carcotasilor”

Daca e miercuri, atunci e „Cronica Carcotasilor” cu Huidu, Gainusa, Bebelusele, Dezbracatu’, Pustiu’, Mistretu’ si roker-ul Hrubaru, adica voie buna si „verze” de tot felul.

Cantaciosii de la Jukebox le tin isonul Carcotasilor, iar Top-ul Rusinica ii ia in colimator pe Hahalerii Tristelor Figuri, de aceasta data in rolurile principale sunt Oana Zavoranu, Mircea Badea si primarul „Care este” Vanghelie.

Serban si Misu va prezinta in exclusivitate noul album de Craciun al trupei Jukebox. Ce-i drept… pe bucatele, caci mai are pana va fi gata pe de-a intregul.
Pentru prima data la “Cronicuta”, interlocutoarele lui Hrubaru vor fi nimeni altele decat Bebelusele. Din ce motiv le-a vizitat rocker-ul pe Ioana si Cristina, aflati in aceasta seara.

La final, Raluka, fosta concurenta la Megastar 3, revine in studiourile Prima TV in calitate de invitata a Carcotasilor, pentru a-si promova noul single “Out Of Your Business”.
Nu vor lipsi din program nici scenetele carcotase sau poantele turmentatului Gogaie. Cum il mai alinta acesta pe Misu Gainusa, aflati urmarind “Cronica Carcotasilor” in aceasta seara (miercuri, 28 septembrie), de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.