O-Zone se reunește de Revelion, după 15 ani

O-Zone se reunește de Revelion și va cânta în Bucureşti. Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sîrbu vor cânta împreună după aproape 15 ani de cariere solo.

Cei trei au acceptat să-și unească forțele și să redevină O-Zone la petrecerea de sfârșit de an care va fi organizată în Capitală, pe 31 decembrie 2019.

În Piața Constituției, trupa va cânta pe aceeași scenă cu Haddaway și Milli Vanilli Experience. Cea mai cunoscută piesă lansată de băieții de la O-Zone este Dragostea din tei.

Formaţia s-a destrămat în ianuarie 2005, an în care fiecare dintre componenții ei s-a concentrat pe o carieră solo. Arsenie Todiraș, care s-a stabilit în Chișinău, activează azi sub numele de scenă Arsenium. În întreaga sa carieră solo a lansat un singur album – The 33rd Element, mai multe single-uri.

Dan Bălan e stabilit la New York și este cel mai de succes component al formației O-Zone. A câștigat numeroase premii, printre care și MTV Video Music Awards, și face parte din juriul show-ului Vocea Ucrainei.

Radu Sîrbu este singurul component al trupei care a rămas în România, unde are o carieră impresionantă ca producător muzical.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.