O veritabilă caracatiţă a corupţiei se extinde nestingherită chiar lângă Bucureşti

România e plină de oameni care plâng în pumni şi îmbătrânesc prin tribunale, în căutarea dreptăţii, pentru că de ani de zile dau piept cu clanuri din care fac parte samsari imobiliari, primari şi chiar înalţi demnitari.
image

Duminică, 30 martie, de la 18.00, într-o nouă anchetă marca România, te iubesc!, telespectatorii ProTV vor putea vedea cum la doi paşi de Capitală acţionează de ani buni un grup de oameni cercetaţi penal care pozează în apărătorii legii.

„Am  intrat în culisele unei filiere de tip mafiot, cu ramificaţii în administraţie, justiţie şi până la Guvern. Vorbim de fapte grave de corupţie şi dosare ţinute la sertar. Vă prezint în detaliu cum acţionează o caracatiţă bine organizată, cât de uşor şi eficient pot fi comandate evacuări, reţineri şi arestări, dar şi ce costuri implică astfel de acţiuni”, declară Rareş Năstase.

Ancheta pe care telespectatorii ProTV o vor putea urmări duminică, la România, te iubesc! reprezintă unul dintre cele mai solicitante subiecte la care a lucrat Rareş până acum. „Am avut multe filmări cu camera ascunsă, dar am şi dus multă muncă de convingere pentru obţinerea unor declaraţii halucinante, iar filmarea a fost cu atât mai dificilă, cu cât am abordat un subiect incomod – mafia din justiţie”, a mai precizat Rareş.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.