O seară cu Marcel Iureş: Admiratorii actorului s-au bucurat de poveştile sale de viaţă. FOTO

Publicul a petrecut o seară de neuitat cu Marcel Iureș . Fanii lui Marcel Iureș s-au bucurat, sâmbătă, la Grand Cinema and more din Băneasa Shopping City, de prezența distinsului actor și de poveștile sale de viață.

Iureş a avut ocazia să vorbească despre realitățile din spatele scenei hoollywoodiene, precum și despre întâlnirile lui cu mari actori și regizori: Johnny Depp, Steven Spielberg, George Clooney, Nicole Kidman și mulți alții. Moderatorul evenimentului a fost Irina Margareta Nistor, care a prezentat filmele în care a jucat Iureș, dirijând discuțiile spre teme precum ce înseamnă să fii un actor de film cu o carieră internațională, atât în România, cât și în SUA sau Europa.

Marcel Iureș a povestit prima sa experiență în SUA, când a jucat în filmul „The Peacemaker”:

„Nu suportă comparație cinematografia din România cu cea din SUA. Aici avem puțin peste 600 de cinematografe în țară. Primul meu film în SUA, The Peacemaker, a fost vizionat în peste 12.000 de săli. Este o minune că avem regizori români care fac filme în România cu bugete infime, cum este și cazul filmului Octav, și totuși reușesc să fie nominalizați și să câștige premii la festivaluri internaționale”, subliniază actorul.

Marcel Iureș a vorbit şi despre bucuria de a juca în filmul Octav, care va rula în cinematografe din 6 octombrie 2017:

„Producătorul filmului, Adela Vrînceanu Celebidachi, mi-a spus că vine o legendă pe peliculă, pe numele lui Blasco Giurato. A fost înălțătoare întâlnirea cu el. Totul a decurs firesc. Am început filmările la Câmpulung Muscel, o zonă superbă a României, o zonă aparte a subcarpaților, cu munți înalți și frumoși. Vremea a ținut cu noi și a fost ideală pentru ce urma să filmăm. Regizorul Serge spunea că acest lucru a fost pur și simplu un miracol pentru film, că am fost luați în brațe de natură și ni s-a dat ce voiam”.

Actorul a descris atmosfera care a înconjurat acest proiect cinematografic de la început până la final. „Programul, organizarea erau perfecte. Și când spun aceste lucruri mă refer la oameni. Banii au fost cheltuiți cu mare, mare grijă, iar dragul de a face Octav a fost imens”, completează actorul.

La evenimentul de sâmbătă a fost prezentă și Alessia Tofan, fetita în vârstă de 10 ani care a primit rolul principal feminin, interpretand-o pe Ana, prima iubire din copilărie a personajului principal interpretat de Marcel Iureș.

FOTO:  Andrei Preda

Pentru cei care au cumpărat biletul premium, evenimentul a fost o ocazie unică să-l cunoască pe Marcel Iureș și să interacționeze cu acesta. Actorul a oferit autografe, a discutat cu fanii săi într-o atmosferă caldă, amintind şi experiențe mai puţin cunoscute ale biografiei sale, peripeții de la filmări de la Hollywood, Los Angeles sau Londra.

Filmul „Octav”, în care Marcel Iureș are rolul principal, va avea Premiera de Gală pe 4 octombrie 2017, iar biletele sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim și pe eventim.ro.

Lansarea oficială în cinematografe este programată pe data de 6 octombrie 2017.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.