O romanca reprezinta Australia la Cerbul de Aur

Loredana Sachelaru, o tinara australiana de origine romana din Melbourne, va reprezenta Australia la editia din acest an a festivalului “Cerbul de Aur”, anunta Societatea Culturala Romano-Australiana “Southern Cross” Incorporated.

Pentru Loredana Sachelaru nu ar fi prima vizita in tara de origine a parintilor sai, ea vizitindu-si familia in anii copilariei si, mai recent, la concursul Miss Diaspora (editia 2007), organizat cu ocazia Festivalului Callatis.

Loredana Sachelaru (cu numele de scena Xonia) este in plina ascensiune in peisajul muzical australian. A studiat muzica si dans la Hollywood Pop Academy in Los Angeles (unde au ales sa studieze si Janet Jackson, Ne-Yo, Rihanna, Adam Levine, Jessica Simpson, Britney Spears, Corbin Bleu, Lindsay Lohan, Boyz II Men, Brian McKnight). Loredana nu abandoneaza ideea de a patrunde pe piata muzicala din Romania, tara despre care pastreaza o imagine idilica din anii copilariei.

Este si motivul pentru care se afla de aproape un an in tara, incercind sa se acomodeze cu mersul lucrurilor in showbizul romanesc. In prezent, Xonia colaboreaza pentru noul album cu producatori muzicali cunoscuti din Romania – George Hora, Mihai Ogasanu, Deepcentral si Marius Moga. Ce ar mai trebui stiut despre Loredana e ca a facut balet la The Australian Ballet School, a jucat in filme, piese de teatru si …nu se va opri aici, are doar 20 ani.

Primul ei single (realizat de Deepcentral), “Someone to love you”, este deja difuzat la One FM, Vibe FM, Kiss FM, aceasta fiind si piesa cu care se va prezenta in concurs la Cerbul de Aur.

Intrebata ce a determinat-o sa opteze pentru Australia la Cerbul de Aur, Xonia a raspuns ca este atasata de ambele tari, dar, ca romanca, vrea sa arate australienilor ce poate face pentru ei, iar ca australianca, vrea sa arate romanilor ce a reusit sa invete in Australia si la Hollywood.
Toata viata mea am visat sa pot participa la Cerbul de Aur! Acum cred ca e momentul sa pun in practica„, a declarat tinara solista .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.