O româncă alături de Akon şi Keri Hilson la Premiile Grammy, transmise de TVR 1

Nu rataţi duminică, 31 ianuarie, de la ora 2.50, în direct din Los Angeles, Gala Decernării Premiilor Grammy, difuzată în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD, cu invitaţi în studioul din Bucureşti: CRBL, Laura Coroianu, promoter musical şi stilistul vestimentar Răzvan Sanda, iar moderator Bogdan Stănescu.

Invitată în studio va fi şi Lys Pârvu, tânăra din Brasov care a avut ocazia de a cânta alături de Akon. În 2009, Lys a câştigat premiul oferit de Pepsi şi a avut ocazia de a participa la înregistrarea piesei „Oh Africa”.  Videoclipul piesei, în care o putem vedea pe Lys alături de Akon şi Keri Hilson, va fi lansat în cadrul ceremoniei premiilor Grammy de pe 31 ianuarie, în continuarea campaniei de sprijinire a tinerilor defavorizaţi din Africa. Puteti urmări videoclipul „Oh Africa”, precum şi ceremonia de decernare a premiilor Grammy şi on-line, pe site-ul Grammy.

Pe 31 ianuarie, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 2.50 puteţi urmări doar pe TVR 1 şi TVR HD transmisiunea care se anunţă a fi spectaculoasa ediţie cu numărul 52 a Galei Decernării Premiilor Grammy, în direct de la Staples Center din Los Angeles.

Pentru cei care vor dori să revadă evenimentul, TVR 1 a programat luni, 1 februarie, reluarea festivităţii, difuzată în două părţi: de la ora 22.10 şi după Telejurnalul de la miezul nopţii, respectiv de la 0.15.

Nu uitaţi nici posibilitatea de a vota, alături de fanii Bon Jovi din lumea întreagă, pe  www.cbs.com/grammys, pentru una dintre cele trei piese rămase în cursă:  „Always”,   „It’s My Life”, „Livin’ On A Prayer”. Bon Jovi va anunţa şi artiştii nominalizaţi care vor şi cânta la Staples Center: Beyoncé, Black Eyed Peas,  Dave Matthews Band, Green Day, Lady Antebellum, Lady Gaga, Maxwell, P!nk, Taylor Swift,  Zac Brown Band, dar şi momentul special 3 -D dedicat memoriei lui Michael Jackson , realizat de Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood , Usher, Jeff Beck, Imelda May, Jamie Foxx, T-Pain şi mulţi alţii.

Prezentatorii din acest an care vor înmâna şi trofeele câştigătorilor sunt Kristen Bell, Justin Bieber, Jeff Bridges, Miley Cyrus, Josh Duhamel, Jonas Brothers, Norah Jones, Ke$ha, dublu-premiatul LL CooL J, câştigătorul a trei Grammy-uri Latino Ricky Martin, deţinătorul a zece Grammy, plus trei distincţii Latino Carlos Santana şi cel care a obţinut de nouă ori Grammy-ul , Ringo Starr, Simon Baker, Stephen Colbert, Alice Cooper, Sheryl Crow, Kaley Cuoco, Placido Domingo, Robert Downey Jr., Wyclef Jean, Juanes, Miranda Lambert, John Legend, Jennifer Lopez, Lea Michelle, Chris O’Donnell, Katy Perry, Lionel Richie, Ryan Seacrest, Seal, Quentin Tarantino şi Keith Urban, dar vor mai fi anunţate şi alte vedete.

Nominalizată anul acesta, dar cu nouă trofee la active, Mary J. Blige, împreună cu tenorul Andrea Bocelli vor cânta la această a 52-a ediţie Grammy în favoarea strângerii de fonduri pentru ajutorarea victimelor cutremurului din Haiti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.