O NOUA VIATA: Alexia si Dima devin parinti intr-o casnicie esuata

Destinul personajelor interpretate de Alexia si Dima evolueaza spre   “O noua viata”, cu tot ceea ce aduceCC1K1551_resize procesul de maturizare. Acestia devin parinti in prima telenovela muzicala romaneasca, care va fi difuzata in curand, ACASA, insa traumele din trecut le afecteaza povestea de dragoste si implicit casnicia, care nu are un final tocmai fericit.

Monica (Alexia) este profund marcata de evenimentele dramatice prin care a trecut. Da nastere unui copil al carui tata ar putea fi ori Dima, ori barbatul care abuzat-o sexual. O mama singura, aparent puternica, insa macinata de indoieli si regrete, Monica nu isi gaseste drumul in viata personala si nici in cea profesionala: “Deoarece atunci cand a fost rapita a fost violata, nu este sigura ca Dima este tatal copilului ei. S-a ascuns la Paris ca sa nu fie nevoita sa faca testul de paternitate si sa riste sa-si piarda copilul. Monica se refugiaza in sentimentul de mama”, spune Alexia.

La prima vedere, Dima pare un tip zapacit si superficial, un artist care viseaza la o cariera muzicala de succes. Se afla mereu in cautarea unei noi cuceriri, nu o poate uita pe Monica: “In momentul in care afla ca este tata, el incearca sa o recucereasca pe Monica doar pentru ca el crede cu tarie ca un copil trebuie sa creasca alaturi de ambii parinti”, spune Dima.

Telespectatorii pot fi la curent cu ultimele noutati despre prima telenovela muzicala romaneasca, “O noua viata”, pe pagina oficiala de Facebook a acesteia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.