O noua reprezentatie Mickey’s Magic Show si un nou record: pentru prima data in Romania, opt spectacole consecutive la Sala Palatului!

Spectacolul original Disney Live! adauga pe data de 16 februarie o noua reprezentatie seriei de sapte, marcand astfel un nou record pe piata de evenimente din Romania! Pentru prima data in istoria Salii Palatului, un spectacol are opt reprezentatii consecutive, Mickey’s Magic Show devenind astfel unul dintre cele mai de succes evenimente ale acestui an. Disney Live! – Mickey’s Magic Show se va desfasura in perioada 13-17 februarie si este organizat de Amphitrion.

Dupa ce initial organizatorii au anuntat cinci spectacole, datorita numarului impresionant de comenzi pentru bilete au fost anuntate doua noi spectacole, astazi fiind adaugat si cel de-al optulea, Mickey’s Magic Show devenind singurul spectacol cu opt reprezentatii consecutive la Sala Palatului. Aceasta din urma  se va desfasura sambata, 16 februarie, incepand cu ora 19.00 si va urma celor doua reprezentatii programate initial pentru ora 11.00 si ora 15.00. Un vis devenit realitate pentru mii de copii si parinti din intreaga tara, Mickey’s Magic Show va aduce in premiera la Bucuresti cele mai indragite personaje din clasicele filme Disney si va prezenta numere impresionante de iluzionism la care vor participa Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofy, Cenusareasa, Alba ca Zapada si multi altii.

PROGRAM DISNEY LIVE! – MICKEY’S MAGIC SHOW

Cele opt spectacole Disney Live!Mickey’s Magic Show vor avea loc la Sala Palatului, intre 13 si 17 februarie, dupa cum urmeaza: miercuri (13 februarie) ora 19.00; joi (14 februarie) ora 19.00; vineri (15 februarie) ora 19.00; sambata (16 februarie) ora 11.00; ora 15.00 si ora 19.00; duminica (17 februarie) ora 11.00 si ora 15.00.

Biletele pentru noua reprezentatie anuntata in data de 16 februarie sunt disponibile incepand de vineri, 25 ianuarie, in retetaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro.

 

# # #

  Despre Feld Entertainment

Feld Entertainment este liderul mondial in producerea si prezentarea de spectacole de divertisment pentru familie in cadrul turneelor live care inalta spiritul uman si creeaza amintiri de neuitat. Cu o audienta de peste 30 de milioane de spectatori in fiecare an, productiile Feld Entertainment au avut reprezentatii in mai mult de 70 de tari de pe sase continente si includ Ringling Bros. si Barnum & Bailey®, Feld Motor Sports, Disney On Ice si Disney Live!.

                                                                                                     # # #

Despre Compania Walt Disney in Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Compania Walt Disney aduce in fiecare an experienta divertismentului live in Europa in fata unui public de peste 6,5 milioane de persoane. In completarea productiilor muzicale de top, Disney ofera publicului posibilitatea de a trai experiente cu adevarat inedite, prin productii care au la baza personaje celebre din reprezentatiile Disney On Ice si Disney Live!

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.