„O dată-n viaţă”: Carmen Harra, Magda Catone şi Petre Geambaşu, invitaţii Iulianei Tudor

Vineri, 9 martie, de la ora 21.00, telespectatorii emisiunii „O dată-n viaţă” (TVR1) vor avea parte de un spectacol excepţional. Invitaţii Iulianei Tudor sunt Carmen Harra, alături de Maria Butaciu (Ardeal), Magda Catone împreună cu Angela Buciu (Maramureş) şi Petre Geambaşu, secondat de Polina Manoilă (Oltenia).

Carmen Harra: „Iuliana Tudor va scrie, curând, o carte”

În 20 de ani am venit în România doar de vreo patru ori. Nu cunosc foarte bine emisiunile de aici, însă ştiu destule lucruri despre show-ul „O dată-n viaţă”, pentru că prind TVR în pachetul pe care îl am cu firma de cablu de acolo. Sunt foarte bucuroasă să cânt folclor, pentru că îmi amintesc că, de când eram mică, interpretam muzică populară„.

Clarvăzătoarea a declarat că poate anticipa câteva lucruri care se vor întâmpla în viaţa Iulianei Tudor: „Văd că emisiunea va avea succes în continuare. Simt că Iuliana Tudor face ceea ce-şi doreşte şi că este cu tot sufletul alături de acest proiect. Şi, nu mă-ntrebaţi de ce… simt că va scrie o carte, la un moment dat”.

Petre Geambaşu: „Nu sunt al PRO-TV-ului”

Un artist important care a acceptat să interpreteze folclor este Petre Geambaşu: „Urmăresc emisiunea. Este adevărat, nu am văzut toate ediţiile, însă atunci când am timp mă uit cu drag, pentru că este un program de calitate”. O perioadă, Petre Geambaşu a făcut parte dintr-un proiect… „la concurenţă” cu „O dată-n viaţă” („Dansez pentru tine”, PRO TV). Întrebat despre cum vede trecerea, fie ea şi temporară, la televiziunea din Pangratti, Geambaşu a declarat: „Nu mi-am propus niciodată să fac concurenţă nimănui. Eu nu sunt al PRO TV-ului, sunt un om liber. Faptul că sunt artist mă face să accept invitaţiile oricărui post tv„.

Magda Catone: „Abia aştept emisiunea”

Despre participarea la „O dată-n viaţă”, actriţa Magda Catone apreciază că „va fi un rol destul de dificil, o provocare pentru mine. Ştiu că cei din echipa emisiunii sunt profesionişti, de aceea am ascultat sfaturile lor şi ştiu că va ieşi o emisiune foarte bună„.

Iuliana Tudor: „Fiţi pregătiţi, Carmen Harra va face previziuni în direct!”

„Le mulţumesc telespectatorilor care au fost alături de noi săptămâna trecută, atunci când am lansat cu succes sezonul 10 al emisiunii. Despre întâlnirea din această săptămână vă spun doar atât: fiţi pregătiţi, pentru că vom avea previziuni… în direct”.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.