O cunoscută realizatoare a plecat de la Realitatea TV: Bună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau DEMISIA

BREAKING NEWSBună dimineaţa, sunt Emma Zeicescu şi îmi dau demisia”, aşa îşi începe fosta realizatoare de la Realitatea postarea de pe blog, în care şi-a anunţat demisia de la postul TV la care a lucrat timp de zece ani. Emma Zeicescu promite „că ne vom revedea curând” şi urează postului pe care tocmai l-a părăsit şi presei române „să-și recapete strălucirea.”

„La ora asta, ar fi trebuit să fiu în cabina de machiaj, să mă pregătesc pentru întâlnirea cu voi. Ar fi trebuit să urmeze trei ore, cu Oameni şi Fapte, în direct la Realitatea TV. Pe micul ecran.

Din păcate/din fericire, eu privesc acum un ecran. Sunt bucuroasă. Sunt recunoscătoare. Că pot să vă scriu, nu vă să spun, că ne vom revedea curând.

Împlinesc cincisprezece ani de presă. Împlinesc zece ani cu Realitatea TV.

Vă mulţumesc pentru tot şi pentru toate. Le urez Realităţii TV și presei românești să-și recapete strălucirea.”, scrie realizatoarea pe blogul său.

În final, adaugă şi o fotografie, „ultima poză din studiouri. Aici, doi dintre oamenii de presă MULŢI, cu care am împărţit o pâine şi un sfert  de viaţă”.

O cunoscută realizatoare a plecat de la Realitatea TV
FOTO: emmazeicescu.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.