Nu mai dormi bine în lenjeriile tale de pat? Ia-ți altele noi, calitative, de la Finette

lenjeriile tale

Patul și implicit dormitorul, sunt locurile unde ne petrecem o bună parte din viață. Fie pentru relaxare, citind o carte sau vizionând un serial, pentru a ne odihni sau pur și simplu pentru a ne întinde corpul obosit după o zi de muncă, patul este partea preferată din locuința fiecărui om, a doua fiind frigiderul. Pe tot parcursul zilei gândești cu voce tare spunând “Abia aștept să mă întind pe pat.” și este perfect normal, fiindcă acolo îți reîncarci bateriile epuizate pentru o nouă zi. Însă, de multe ori intervin factori ce-ți pot strica atât relaxarea, cât și somnul, iar printre ei se află și calitatea lenjeriei. Dacă lenjeriile tale nu-ți mai oferă confort, ar trebui să le schimbi cu cele de la Finette.

Lenjeria din bumbac – mereu îndrăgită

La fel cum preferi să te îmbraci în haine din bumbac, ce permit pielii tale să respire, în care te simți comod și liber în fiecare mișcare pe care o faci, la fel preferi să ai și lenjerii din acest material. Bumbacul este cunoscut pentru faptul că este hipoalergenic, deci nu-ți provoacă iritații sau alergii ale pielii, nu te supraîncălzește, ci îți menține temperatura corpului în condiții ideale, indiferent de sezon. Finette aduce în atenția publicului branduri de renume din această nișă, atât turcești, cât și de pe plaiurile noastre. Dacă ai auzit de Ralex Pucioasa, atunci știi că finette.ro distribuie calitate, eleganță și stil.

Vei regăsi în catalogul lor o vastă paletă de lenjerii din bumbac 100%, din diverse tipuri țesături fine, creponate, fine, cocolino, de lux, finet, ranforce, practic mai multe decât îți poți imagina. Gama cromatică este la fel de variată, în design-uri simple sau cu imprimeuri moderne, interesante.

Cuvertura – must-have în dormitorul tău

Cuvertura nu trebuie să-ți lipsească de pe pat, fiindcă are dublu rol. Primul este de protecție, împotriva prafului, radiațiilor UV ce pot decolora lenjeria și accidentelor ca vărsarea cafelei sau poate ai un copil năstrușnic ce-i place să coloreze tot ce prinde. Cuvertura este de asemenea și pentru design-ul total al dormitorului, aducând un plus de eleganță. În plus, cuvertura este ideală pentru învelire atunci când vrei să tragi un pui de somn de cel puțin 5 ore, după care nu știi în ce an te-ai trezit.

Regăsești la Finette cuverturi turcesti calitative, din materiale plăcute la atingere, pentru diferite dimensiuni ale patului. Cuverturile matlasate sunt reversibile, ceea ce înseamnă că atunci când schimbi lenjeria, poți întoarce și cuvertura, pentru a aduce un nou aspect dormitorului tău. Cuverturile și lenjeriile de la Finette sunt realizate fără substanțe chimice ce pot dăuna sănătății, încadrându-se în standarde înalte ale calității și confortului. Sunt rezistente la spălări frecvente, chiar și industriale, iar respectând indicațiile de spălare și călcare acestea își vor menține culorile vibrante mult timp. Alege în funcție de preferințe și gusturi și simte-te din nou confortabil în patul tău.

Toate acestea și multe alte produse calitative, ce-ți vor transforma orele de odihnă în bine, le descoperi accesând www.finette.ro.

Contact: 0770 213 601
comenzi@finette.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.