Nou sezon Biziday, cu Moise Guran, la TVR 1

Din 1 septembrie, cele mai importante evenimente economice ale zilei sunt analizate şi comentate de Moise Guran, de luni până joi, începând cu ora 22.15.

image

Alături de talk-show-ul Vorbeşte liber! şi de emisiunea de autor Starea naţiei, intervalul de prime-time de luni până joi de la TVR 1 se completează, din 1 septembrie, cu mult aşteptata Biziday, realizată şi prezentată de Moise Guran. Emisiunea va fi difuzată din acest sezon mai devreme, la ora 22.15, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

„În vara asta am bătut România în lung şi-n lat, am filmat mult pentru Clubul celor care muncesc în România şi ne-am pregătit pentru noul sezon Biziday. La fel ca până acum, şi în acest sezon vom aborda subiecte pe teme de muncă, job-uri, preţuri – lucruri importante pentru cei care ne urmăresc”, afirmă realizatorul.

În ceea ce priveşte ora de difuzare a emisiunii, Moise Guran are un comentariu caracteristic: „Sunt bucuros că emisiunea va fi şi mai ac;cesibilă din această toamnă, faţă de sezonul trecut. Acum, cei care se trezesc dimineaţa devreme, să plece la muncă, vor adormi după Biziday, nu înaintea ei…”

Moise Guran se întoarce din 1 septembrie pe micul ecran cu cele mai importante evenimente economice ale zilei, interne şi externe, la Biziday. În fiecare zi, de luni până joi, de la 22.15.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.