Nono Semen a invatat sa gateasca in Italia

Nono Semen, DJ-ul ProFM d la “Fabrica de Hit-uri”, e gata sa dea lectii despre cum se prepara o pizza adevarata.

Nono tocmai s-a intors din Italia, mai exact din Parma si Milano, unde si-a vizitat niste prieteni.

“Am fost pentru prima oara in Italia, la niste prieteni. Intamplarea face ca ei sa aiba o pizzerie, impreuna cu niste italieni. Dupa ce am degustat vreo sapte feluri de pizza, au  considerat ca e cazul sa imi si arate cum o prepara, asa ca am invatat cateva trucuri chiar de la maestri. Mi s-a spus, de exemplu, ca pe blat nu trebuie amestecate multe ingrediente, pentru ca atunci isi cam pierd din savoare”, povesteste DJ-ul ProFM. Pentru ca tot se afla in Parma, Nono a vizitat si fabrica unde se poduc cele mai bune paste din lume, Barilla.

Pot spune ca aici am mancat adevaratele paste carbonarra, care sunt complet diferite fata de ce gasim prin restaurantele noastre”.

Calatoria a continuat apoi la Milano, unde principalele obiective au fost Domul si stadionul San Siro.

Milano emana o atmosfera speciala. Am ramas surprins sa vad ca cele mai bine imbracate femei de acolo au peste 50-60 de ani”, a mai adaugat Nono.

DJ-ul ProFM s-a simtit atat de bine in Italia, incat era aproape sa ramana acolo. La intoarcere, in aeroport, si-a dat seama ca isi pierduse biletul de avion. In cele din urma, dupa foarte multe peripetii, explicatii si verificari, a reusit sa se imbarce in ultima clipa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.