Nicoleta Luciu o joaca pe calugarita

Nicoleta Luciu o va interpreta pe sora Maria, o calugarita retrasa la manastire, in serialul ”Aniela”, difuzat din aceasta toamna ACASA.

Personajul pe care-l interpreteaza Nicoleta Luciu face parte din trecutul lui Iorgu Vulturesco (Dan Condurache) si va aparea pregatit sa dea peste cap linistea familiei acestuia. Nicoleta a inceput deja filmarile la muzeul Golesti de linga Pitesti si marturiseste ca si-a dorit, la un moment dat, in adolescenta, sa devina calugarita:

Cred ca eram la finalul clasei a XII-a si ma gindeam serios la ideea de a fi calugarita si de a acorda asistenta medicala soldatilor pe frontul de razboi. Drumul meu a fost schimbat de o colega care m-a dus la Bucuresti unde am intrat in televiziune si iata-ma acum aici interpretind rolul unei calugarite in cel mai ambitios proiect din România”, marturiseste actrita.

Nu mai pot sa traiesc in minciuna, caci si minciuna este un pacat”. Aceasta a fost prima replica din “Aniela” rostita de Nicoleta Luciu pe platourile de filmare ale serialului. Personajul este unul complex, iar prezenta ei este foarte importanta in intriga povestii de la 1900:

Sora Maria a fost abandonata pe scarile unei manastiri cind era mica, nu a cunoscut alta lume decit cea monahala. Acum a devenit femeie si isi doreste foarte mult sa plece din manastire si pentru asta stie exact cui sa-i ceara sprijinul, lui Iorgu Vulturesco. Sora Maria va deveni o prezenta incomoda pentru multi”, dezvaluie Nicoleta.

La conacul de la Golesti mai filmeaza zilele acestea Adela Popescu, Mihai Petre, Marin Moraru, Dan Condurache si alti actori care readuc locului stralucirea de la 1900. Conacul de la Golesti este o locatie speciala pentru primul serial românesc de epoca, “Aniela” si totodata locul in care se vor filma, in doar 4 zile, peste 50 de secvente. Echipa care s-a deplasat de la Bucuresti pentru a filma secventele in care Nicoleta Luciu imbraca hainele de calugarite este formata din 50 de persoane.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.