Nicole Kidman: “Cu ochii larg inchisi” nu a insemnat sfarsitul casniciei cu Tom Cruise

Nicole Kidman, protagonista Filmului de 10 “Busola de Aur”, difuzat de Pro Cinema pe 29 octombrie,  a tinut sa dezminta zvonurile potrivit carora filmarile pentru pelicula “Cu ochii larg inchisi” (Eyes wide shut) au marcat inceputul deteriorarii relatiei cu Tom Cruise.

“Oamenii cred ca acest film a insemnat inceputul rupturii dintre mine si Tom, ceea ce nu este chiar asa. Eu si Tom eram foarte apropiati in acea perioada”, spune Nicole Kidman, care a realizat “Cu ochii larg inchisi” in 1999 si a divortat de Tom abia in 2001.

Kidman a mai dezvaluit ca Stanley Kubrick a dorit ca personajele din film sa fie inspirate de viata reala a celor doua staruri. “Asa era Stanley”, spune Kidman. “A folosit filmul ca pe o provocare, pretinzand ca este vorba despre viata noastra sexuala reala, ceea ce, in mod evident, nu era asa”, mai spune aceasta.  “Si eu, si Tom am decis in acel moment sa ne dedicam 100% unui mare artist si unui mare realizator de filme”.

Actrita a marturisit ca, la inceput, a fost prudenta din cauza sexualitatii ostentative a filmului, dar, pana la urma, s-a simtit in siguranta sa colaboreze cu celebrul regizor. Foarte multe “cadre de o sexualitate extrema” nu au fost incluse pana la urma in varianta finala a filmului, a mai dezvaluit Nicole Kidman. “M-am simtit in siguranta cu Stanley”, spune Kidman. “Nu am avut senzatia ca sunt exploatata sau ca unele scene sunt gratuite. Stanley se purta foarte diferit cu femeile fata de barbati. Era tata de fete si din aceasta cauza a fost foarte patern cu mine”, mai adauga actrita.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.