Nicole Kidman a savurat scenele de dragoste cu Clive Owen

Nicole Kidman – protagonista Filmului de 10 „Ce vrăji a mai făcut nevasta mea”, care poate fi urmarit la Pro Cinema miercuri, 25 ianuarie – a marturisit ca a savurat fiecare clipa in care a filmat impreuna cu Clive Owen o scena de dragoste din filmul „Hemingway & Gellhorn”, care va fi lansat anul acesta.

A fost ceva uluitor”, spune actrita, care a trebuit pentru aceasta scena sa se iubeasca cu Clive Owen intr-o cladire care statea sa se prabuseasca. Actrita interpreteaza rolul corespondentului de razboi Martha Gellhorn, marea iubire a lui Ernest Hemingway (interpretat de Clive Owen) si totodata sursa de inspiratie pentru romanul “Pentru cine bat clopotele”.

“Sunt doua persoane care fac dragoste intr-o cladire care se prabuseste – asta spune multe despre pasiunea lor, iar scena este una dintre cele mai importante din film. Acesta este locul in care va inflori iubirea dintre ei”, mai spune Kidman.
Cat despre viata personala, Kidman, recunoscuta pentru discretia ei, a marturisit ca nu este chiar ceea ce s-ar numi sufletul unei petreceri. “Nu beau niciodata alcool! Vedeti ce plictisitoare sunt?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.