Nicole Cherry, invitata speciala la „8 într-o barcă”

 • Publicul decide pe Facebook cine va câştiga Premiul de Popularitate al emisiunii

Nicole CherryCei 11 concurenţi ai emisiunii „8 într-o barcă” s-au pregătit pentru cea de-a doua apariţie în faţa juriului format din Paula Seling, Cornel Patrichi şi Simona Catrina. Evoluţia acestora va putea fi urmărită de telespectatorii TVR 2 miercuri, 16 octombrie, de la ora 20.10. Invitata specială a acestei ediţii este Nicole Cherry, tânăra artistă de numai 14 ani care a urcat în topuri cu piesa „Memories”.

Andreea, Selatin, Andrada, Alma, Andi, Alex, Evelyne, Paul, Ruxandra, Francesca şi Noni au urcat săptămâna trecută pe scena noului concurs care poartă semnătura cunoscutului om de televiziune Titus Munteanu. Cei 11 concurenţi au trecut primele probe din concurs, în încercarea lor de a deveni celebri şi de a câştiga marele premiu de 10.000 de euro.

După primele probe şi primele emoţii puternice, clasamentul primei ediţii o poziţionează pe Alma, cu numărul cel mai mare de puncte (29 de puncte), pe locul I, aceasta reuşind să obţină două note de 10 din partea juriului: de la Paula Seling şi de la Simona Catrina. Alma nu este singura concurentă care a convins-o pe Paula Seling să ofere o notă de 10, Francesca primind şi ea nota maximă din partea artistei. Nici băieţii

nu s-au lăsat mai prejos, Andi obţinând din partea lui Cornel Patrichi o notă de 10.

În ciuda interpretării unor piese grele şi a unor momente artistice complexe, concurenţii8-titus-munteanu-cu-prezentatorii_87267300 au obţinut punctaje apropiate în clasamentul juriului „8 într-o barcă”. Astfel, Alma, Andreea, Andi, Francesca, Selatin, Andrada şi Noni au trecut cu brio toate probele, iar Alex, Paul şi Ruxandra au primit „colacul de salvare”… de care vor încerca să scape în această săptămână.

Pentru că şi votul publicului contează, echipa emisiunii îi invită pe telespectatori să-şi susţină concurenţii preferaţi pe pagina de facebook a emisiunii – www.facebook.com/8inbarca, şi să-i voteze prin intermediul unei aplicaţii realizate special pentru ei. În urma voturilor exprimate pe această pagină va fi desemnat câştigătorul Premiului de Popularitate, în valoare de 1.000 de euro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.