MTV se costumeaza de Halloween si ofera ziua Trick or Treat

MTV se pregateste sa imbrace costumul de Halloween pe 31 octombrie. Sub titlul Trick or Treat telespectatorii MTV vor vedea mai multe programe cu un continut dedicat acestei sarbatori.938A6554_resize

Live@6 cu George Vintila va avea invitati speciali, dar si o surpriza:  La Live@6 vom primi un pic altfel telespectatorii in studio! Totul se va intampla cu muzica atat de buna incat e de speriat. Nu lipsi de Halloween din studioul nostru, cand VrajiOana Tache si George VintEvil vor da tot ce pot in materie de … bomboane si surprize celor ce vor fi pe faza! 🙂 scary music 4 scary faces, declara George care se va si costuma.

De Halloween adunam arsenalul de pisici negre, bostani, vampiri, ceasuri negre, facem coliere din catei de usturoi pentru ca avem o zi intreaga in care MTV e ceva…de groaza, declara VJ-ita MTV, Oana Tache.

Astfel Top 10@10 Halloween va contine cele mai spooky 10 clipuri sau aparitii ale artistilor si nu vor lipsi Lady GaGa si nici MJ cu celebrul Thriller.

De la 19.30 este programata emisiunea Scary Videos Hour, iar de la ora 22.00, atat miercuri, cat si joi filmul My Super Psycho Sweet 16.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.