MTV Movie Awards: Filmul “The Hunger Games”, marele cistigator

Transmisa live din Los Angeles de MTV Romania, in noaptea de duminica spre luni, Gala Premiilor “MTV Movie Awards 2012” a fost plina de surprize si de momente savurate intens de spectatorii aflati la Gibson Amphitheatre.

Actorul Russell Brand a prezentat pentru prima data Gala, al carei star a fost indiscutabil filmul „The Hunger Games”, care a castigat 4 premii din 8 nominalizari, cele mai multe din acest an, printre care pentru Cea mai buna interpretare feminina si masculina.

De asemenea „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1″ a obtinut doua premii pentru cel mai bun sarut (Kristen Stewart si Robert Pattinson), dar si la categosia Filmul anului. Tot doua trofee au luat si Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 si Bridesmades.

Unul dintre cele mai impresionante momentele ale serii a fost aparitia lui Johnny Depp care a cintat impreuna cu formatia The Black Keys, si care, la final, a fost premiat de Steven Tyler si Joe Perry de la Aerosmith. Acestia i-au inmanat “MTV Generation Award” 2012, iar introducerea pe care i-au facut-o l-a emotionat pe Johnny Depp, actorul multumind MTV pentru distinctie si declarand ca acest premiu il onoreaza foarte mult, la fel ca si prezenta celor doua legende ale trupei Aerosmith. Starul american a primi acest trofeu pentru contributia deosebita adusa industriei cinematografice in ultimii 20 de ani, gratie unor roluri de exceptie precum cele din filmele ” Edward Mâini-de-foarfece”, „Charlie si Fabrica de Ciocolata” si ” Legenda calaretului fara cap”.

Printre alti cistigatori s-au numarat Jennifer Aniston cu rolul din “Horrible Bosses” si formatia LMFAO – la categoria “Cea mai buna muzica” pentru “Party Rock Anthem” in “21 Jump Street.”

MOVIE OF THE YEAR
• “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1”
Director: Bill Condon, Producers: Karen Rosenfelt, Wyck Godfrey, Stephenie Meyer
(Summit Entertainment)

BEST FEMALE PERFORMANCE
• Jennifer Lawrence – “The Hunger Games” (Lionsgate)

BEST MALE PERFORMANCE
• Josh Hutcherson – “The Hunger Games” (Lionsgate)

BREAKTHROUGH PERFORMANCE**
• Shailene Woodley – “The Descendants” (Fox Searchlight)

BEST COMEDIC PERFORMANCE
• Melissa McCarthy – “Bridesmaids” (Universal Pictures)

BEST CAST*
• “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2” (Warner Bros. Pictures) – Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Tom Felton

BEST ON-SCREEN TRANSFORMATION*• Elizabeth Banks – “The Hunger Games” (Lionsgate)

BEST FIGHT
• Jennifer Lawrence & Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig – “The Hunger Games” (Lionsgate)

BEST KISS
• Robert Pattinson & Kristen Stewart – “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1”
(Summit Entertainment)

BEST GUT-WRENCHING PERFORMANCE*
• “Bridesmaids” (Universal Pictures) – Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey and Ellie Kemper
Food poisoning turns the girls’ dress fitting into a disaster

BEST ON-SCREEN DIRTBAG*
• Jennifer Aniston – “Horrible Bosses” (Warner Bros. Pictures)

BEST MUSIC*
• “Party Rock Anthem,” LMFAO – “21 Jump Street” (Sony Pictures)
House dance party

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.