Mădălina Vintilă – singura DJ-ita de la Pro FM

Are 22 de ani, este născută la Mediaş si tocmai a venit în Bucureşti,  după ce a trecut prin toate preselecţiile, devenind astfel singura DJ-iţă din echipa radioului si prima (din cei 17 ani de ProFM) care realizează un program de luni pînă vineri, timp de trei ore. Este vorba despre Mădălina Vintilă, care şi-a început cariera în radio la vîrsta de 8 ani.

Cînd eram mică îmi plăcea să sun aproape zilnic la radio şi făceam dedicaţii. Nici în weekenduri nu scăpau de mine,” se amuză Mădălina, singura voce feminină de la ProFM. “Aşa că într-o zi m-au chemat la sediul radioului din Mediaş, şi am început să prezint emisiunea <Lumea copiilor>”, povesteşte ea. În clasa a-9-a, la 14 ani, a debutat şi la televiziunea locală, iar la 19 ani s-a mutat la Cluj, unde a început cursurile Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universitaţii Babes Bolyai. Într-un mod firesc, ea şi-a continuat cariera, atît în radio cît şi în televiziune, la Cluj, trecînd prin toate departamantele, de la prezentare la tehnic.

Surpriza a venit în urma cu o lună, cînd Mădălina a primit un telefon de la ProFM şi a fost anunţată că se caută prezentatori noi şi că are ocazia să participe la o preselecţie. După ce a trimis un CV şi un demo, si după ce a trecut de mai multe probe, a venit şi vestea cea mare.

“Am aflat că, dintre toţi cei selecţionaţi, pe mine m-au considerat potrivită şi practic mi-am făcut bagajele şi am venit la Bucureşti”. După doua săptămîni de acomodare cu colegii şi butoanele, cu atmosfera şi noul mod de prezentare, Mădălina a avut prima emisie chiar de Moş Nicolae, de la 16.00 la 19.00, la “The Hit Factory”.

Deşi are 13 ani de experienţă în radio, ea a avut emoţii.

E o schimbare radicală, pentru că ProFM este pentru mine acel post de radio la care visam demult să vin. Deci, inevitabil, am avut emoţii prima dată cînd am intrat în direct, dar am fost atît de încîntată, încît nu s-a simţit nimic în vocea mea…Toţi colegii m-au felicitat, a fost o zi  foarte frumoasă şi cu siguranţă pe acest Moş Nicolae nu îl voi uita prea curînd”, spune Mădălina, care a trecut deja prin toate întrebările şi tachinările colegilor legate de numele ei de familie, acelaşi cu al lui George Vintilă.

Este doar o coincidenţă de nume, dar m-am amuzat, pentru că aproape toată lumea, după ce mă prezentam, mă întreba imediat dacă sînt rudă cu George”.

One thought on “Mădălina Vintilă – singura DJ-ita de la Pro FM

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.