Monica Dascalu isi serbeaza ziua de nastere cu o petrecere-karaoke

Prezentatoarea emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu” de la ProTv International si a Stirilor ProTv isi serbeaza astazi ziua de nastere. Pe 30 martie, vedeta vrea sa isi invite toti prietenii si… sa cante impreuna.

image

“Anul acesta imi voi aniversa ziua de nastere printr-o petrecere-karaoke. Stiu doar ca prietenii au facut o lista cu piesele mele preferate, iar restul o sa fie surpriza. O sa am un tort roz cu capsuni si flori de primavara, imi doresc sa fiu sanatoasa, sa ma bucur de tot ce am si sa inchei cu bine dizertatia pentru masterul in Psihologie din aceasta vara”, spune Monica despre planurile ei din acest an.
image

In emisunea din aceasta duminica, Monica Dascalu ii are invitati pe Rares Nastase si Cosmin Savu, corespondentii Stirilor ProTv, care vin sa-i ureze “La multi ani” colegei lor.

Mai mult, cei care nu vor rata aceasta editie vor afla chiar de la invitatii Monicai ce anchete si ce noutati pregatesc in acest sezon la “Romania, te iubesc”. Din povestile lui Rares si lui Cosmin nu vor lipsi nici detaliile despre situatiile dificile pe care le-au depasit in timpul unor investigatii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.