Mondenul Angel Popescu intr-un nou proiect teatral

Mondenul Angel Popescu este implicat intr-un nou proiect teatral. “Cinci rendez-vous-uri mortale” este un spectacol regizat de Liviu Lucaci, al carui text a fost premiat la “Festivalul Comedie Romanesti”.

Piesa a fost scrisa special pentru Clubul Taranului si ii are in distribuitie pe Angel Popescu, Delia Nartea, Alexandru Conovaru (moderator al matinalului B1 “710”), Cosmin Nedelcu, George Costea, Alin State, Smaranda Caragea, Alice Salceanu, Iulia Samson, Sabina Branduse, Andrei Rosu. Muzica originala si ilustratia muzicala sunt semnate de Delia Nartea, orchestratie ii apartine lui Vasi Bordeianu, in scenografia lui Adrian Damian.

Premiera spectacolului a avut loc pe 7 iunie, la Clubul Taranului. Inca de la prima reprezentatie, piesa scrisa de Liviu Lucaci s-a bucurat de succes. Iubitorii de teatru au venit in numar mare sa vada spectacolul, printre acestia numarandu-se si Maria Dinulescu si Dan Chisu, care au tinut la final sa-l felicite pe Angel pentru prestatia sa actoriceasca.

Nu intamplator a fost ales acest loc pentru desfasurarea spectacolului. Unde poti sa-ti dai intalnire cu moartea, daca nu in barul unui muzeu? Autorul asa a gandit acest lucru. Daca vezi spectacolul si urmaresti firul epic iti dai seama ca este un lucru senzational sa-ti dai intalnire cu moartea in barul unui muzeu. De ce? Pentru ca are prestigiu. Asta este tema care se repeta si apare in fiecare dintre cele cinci parti ale spectacolului. In ultima parte a spectacolului, respectiv a cincea, Luviu Lucaci a avut o idee foarte buna, pentru ca am vazut ca lumea a fost incantata.

Eu si Alexandru Conovaru ne jucam propriile roluri, ceea ce da o mare veridicitate spectacolului. Personajele se numesc Angel si Cono. Lumea ar trebui sa vina sa vada spectacolul, pentru ca este greu de descris in cuvinte. “Cinci Rendez-vous-uri Mortale” sunt cinci bucati care, aparent, nu au legatura una cu alta, iar tema principala este moartea. Personajele se intalnesc cu Moartea, fiecare intr-un anumit mod”, povesteste Angel.

Spectacolul  “Cinci Rendez-vous-uri Mortale” – duminica, 13 iunie, luni, 14 iunie, de la ora 21.00, la Clubul Taranului.

One thought on “Mondenul Angel Popescu intr-un nou proiect teatral

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.