Moise Guran si Constantin Trofin s-au apucat de agricultura

Recent, vedetele TVR 2 Moise Guran şi Constantin Trofin au putut fi văzute în ipostaze cel puţin inedite: săpând la varză în câmp şi pilotând o maşină de raliuri. Misterul a fost dezlegat atunci când s-a aflat că cei doi au filmat pentru o serie de promo-uri pentru această toamnă.

Moise Guran şi Constantin Trofin sunt amici buni de pe vremea în care amândoi lucrau în trustul Intact, iar soarta a vrut ca ei să rămână colegi chiar şi după ce au plecat de acolo. Nu doar că s-au întâlnit, din nou, la TVR 2 dar, din această toamnă, programele lor vor fi difuzate, în prime-time, consecutiv. Din 10 octombrie, emisiunea lui Moise Guran, „Ora de Business”: (difuzată de luni până vineri, de la 20.25) va fi urmată de programul lui Trofin – „La Mustaţă” (de luni până joi, de la ora 21.10). Această alăturare le-a dat celor doi ideea de a avea un promo comun, chiar dacă genurile celor două emisiuni sunt cât se poate de diferite.

Aşa se face că, urmând două scenarii care le aparţin în bună măsură celor doi protagonişti, Moise Guran şi Constantin Trofin au ajuns să sape varza împreună pe un câmp, undeva, în apropiere de Târgovişte, dialogând mai ceva ca Moromete în Poiana lui Iocan. Iar după ce au renunţat la accentul oltenesc şi ardelenesc, cei doi au schimbat costumele populare cu echipamentul a doi piloţi de raliuri.

Urmăriţi de echipa de filmare, ei au pornit într-o cursă nebunească, în care Moise Guran se dovedeşte a fi un copilot absolut imposibil.

Ce a ieşit este dovada că atunci când există oameni talentaţi, pot exista poante cu tâlc şi umor fin chiar şi atunci când e vorba de subiecte precum evoluţia preţului la aur sau soarta creditelor neperformante. Veţi vedea acest lucru, în curând, la TVR 2.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.