Mircea Solcanu si modelul Roxana Ilie comenteaza saptamana mondena

Mircea Solcanu 2Mircea Solcanu o va avea invitată, în ediţia de duminică, 8 noiembrie, a emisiunii ’’La naiba, să poveŞtim’’, pe Roxana Ilie, cunoscutul model care va reprezenta Romania la concursul de frumusete Miss Earth 2009 International, de pe 24 noiembrie, din Filipine. Cunoscută mai ales pentru relaţia ei cu Claudiu Pătraşcu şi Rani Adamescu, vine în platou să comenteze, alături de Mircea, evenimentele mondene ale săptămînii.

Duminică, 8 noiembrie, telespectatorii vor vedea imagini de la un concertul sustinut la Sala Palatului, unde toţi prietenii au venit să cînte şi să-i aniverseze cariera lui Mihai Constantinescu. Tot în cadrul emisiunii „La naiba, să PoveŞtim”, cei de acasă vor vedea imagini noi cu Andreea Spătar şi fetiţa ei, dar şi secvenţe inedite din culisele show-ului „Dansez pentru tine”.

Mircea Solcanu şi Roxana Ilie vor intra şi în culisele ultimelor prezentări de modă din Bucureşti, unde Alina Crişan, ex ASIA, Codin Maticiuc şi multe alte vedete mondene au stat de vorbă cu reporterii emisiunii.

In premiera, telespectatorii vor vedea si imagini cu celebra Eve, cantareata premiata cu premiul Emmy, care va canta intr-un cunoscut club din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.