Mircea Radu vorbeste despre motivele despartirii de Antena 1


Prezentatorul TV a realizat ca, in ultimii noua ani, a trait numai pentru televiziune. Scoaterea din grila a emisiunii „Din Dragoste” nu a fost decat o gura de aer proaspat pentru Mircea Radu, scrie Cancan.

Bilantul colaborarii lui Mircea Radu cu regretatul Valeriu Lazarov este unul spectaculos. Mii de ore de filmari, zeci de mii de kilometri parcursi prin tara, dar si peste hotare, in 308 emisii, au reprezentat ultimii noua ani din viata realizatorului TV. Si a fost de ajuns.

Vedeta TV a primit cu bratele deschise scoaterea din grila a veteranei „Din Dragoste”. „A fost o emisiune extrem de grea. In ultimii noua ani nu am reusit sa stau prea mult pe acasa. Am fost mai mult pe drumuri. Omeneste vorbind, aveam nevoie de o pauza.

Imi doream efectiv sa mai stau si pe acasa. Ma saturasem sa traiesc prin hoteluri. Nu s-a pus problema ca nu ma mai vrea publicul. Audientele din ultimul sezon al emisiunii „Din Dragoste” depaseau Pro TV-ul„, ne-a declarat Mircea, in exclusivitate.

A reusit sa-si termine casa

Pentru ca a fost mai mult plecat si nu a avut timp sa stea pe capul muncitorilor, i-a luat patru ani sa-si ridice vila din Mogosoaia. Mircea Radu insa priveste toata aceasta poveste cu umor: „Am auzit niste legende legate de muncitorii din Romania… Eu sunt norocos, am prieteni care si-au terminat casele in sapte ani!„.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.