Mircea Radu – emisiune de divertisment la TVR1

Mircea Radu va modera o emisiune de divertisment, care va fi difuzată pe TVR 1, din luna noiembrie, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Televiziunii Publice.

Potrivit unor surse, proiectul de divertisment care-l va avea ca moderator pe Mircea Radu a fost discutat vineri în Consiliul de Administraţie al TVR.

Emisiunea – o productie interna a TVR – ar urma să fie difuzată pe TVR 1 din luna noiembrie, în fiecare sâmbătă seara, după „Telejurnalul” de la ora 20.00.

În august 2010, Mircea Radu a devenit realizator de emisiuni în cadrul Direcţiei Editoriale, Departament Minorităţi, Secţia emisiuni pentru alte minorităţi, el fiind declarat admis la un concurs organizat de Televiziunea Publică. Responsabilităţile postului ocupat de Mircea Radu sunt realizarea de emisiuni şi programe complexe.

Mircea Radu s-a născut pe 15 noiembrie 1968. A debutat în televiziune la TVR. Ulterior, timp de nouă ani, până în 2009, a prezentat emisiunea „Din Dragoste” la Antena 1. După ce emisiunea a fost scoasă din grila Antenei 1, Mircea Radu a avut mai multe proiecte în domeniul fotografiei.

3 thoughts on “Mircea Radu – emisiune de divertisment la TVR1

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.