Mircea Geoana, co-prezentator in “Land of Jokes”

• Actorii din show-ul “Land of Jokes” se intorc la Pro Tv din 27 februarie, in fiecare duminica de la 20.45.

Dupa ce a incercat sa fie acceptat in concursul ”Politicienii au talent”, Mircea Geoana (Bogdan Cotlet) are surpriza sa devina chiar co-prezentator:

”Daca tot am lansat avanpremiera celui mai tare concurs, ne-am gandit sa facem o concurenta serioasa emisiunii de vineri seara “Romanii au talent”, ca sa vedem cine-s mai talentati: politicienii sau restul romanilor. Va fi o competitie acerba la care Flo, personajul meu, isi va mai lua un ajutor la prezentare: nimeni altul decat multi-exclusul Mircea Geoana (Bogdan Cotlet)! Da, el va fi co-prezentator la “Politicienii au talent”. Cu harul si talentul sau, suntem siguri ca va ”sparge” fata celorlalti concurenti-politicieni”, spune Silviu Petcu.

De duminica, ”Land of Jokes” lanseaza prima bomba de presa din aceasta primavara si reuseste ce n-au reusit toate serviciile secrete si toate tratatele internationale: il aduce in tara, la Targul de Arme de la Hunedoara, pe Omar Haissam!

Asta numai datorita dibaciului mester al istoriei, Nemuriciul”, mai spune Petcu despre celebrul personaj interpretat de Ioan Gyuri Pascu. Si ”Stirile Land of Jokes” se intorc in forta, mai ales ca vor avea invitati permanenti:

In fiecare zi sunt zvonuri de cadere a Guvernului, de schimbare a lui Boc, de lovire in plin a coruptiei la vami, de auto-suspendari din partide, asa ca Land of Jokes News isi trimite reporterii pe teren. Stirile de primavara isi schimba look-ul, dar naravul ba: vor da declaratii, fie ca vor sau nu, toti cei care ne fac de ras stirile! Am facut eforturi deosebite pentru a-i avea invitati permanenti la stiri, in rubrica “Parerea mea” pe reputatii soti Porumbelu (Paula Chirila si Catalin Mireuta). Absolventi ai scolilor generale de la ei din sat de 4, respectiv 6 clase primare, cei doi renumiti analisti sociali vor incerca sa ne traduca complicatele decizii politice, sociale si financiare ale guvernantilor, ca sa nu murim si noi prosti”.

Despre prima editie a noului sezon, Silviu Petcu spune ca aceasta ii va purta pe telespectatori prin Taramul Vrajitoarelor, pe la prima vama particulara din tara si pana in celebrul bar Hard Jokes Cafe:

La Stirile din Land of Jokes vom poposi in Taramul Vrajitoarelor si vom afla parerea lor despre noua propunere legislativa care trimite la inchisoare vrajitoarele carora nu li se indeplineste vraja in 30 de zile. Tot din Taramul Vrajelii ne va vorbi si Traian Basescu despre cum nu-i ajung lui banii din salariu pentru haine. In Balciul Desteptaciunilor vom deschide prima vama particulara din Romania, doar cu politisti si vamesi cinstiti, unde Elena Udrea va inaugura telegondola care traverseaza Romania si Statuia Vamesului Cinstit Necunoscut.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.