Mirabela Dauer la “Doamne de poveste”

Drama Mirabelei Dauer incepe din copilarie. Cand avea doi ani, Securitatea i-a ridicat tatal din casa. La trei ani l-a vizitat la puscarie, si-a intalnit tatal cand acesta era inchis si l-a privit printre gratii. Aceasta amintire a urmarit-o intreaga viata. Este si singura ei amintire, ce i-a ramas fixata in memorie, din copilarie si despre copilarie.

Destinul unei mari cantarete, presarat cu moment placute dar si cu tristeti, duminica intr-o editie document a emisiunii “Doamne de poveste”.

Mirabela Dauer isi deschide inima si vorbeste despre adolescenta ei saraca, cand nu avea cuce sa se incalte, sa se imbrace. Lua de la sora ei mai mare cu 9 ani pantofi carora le adauga vata in varfuri. Varsta de 18 ani avea sa-i aduca primul mariaj. La “Doamne de poveste” (duminica, de la 16.30), Mirabela povesteste cum a devenit doamna Dauer. S-a casatorit atunci ca sa fie libera si sa poata merge la chefuri fara ca tatal ei, un pic cam sever, sa-i dea ora de sosire acasa. A urmat apoi si divortul, anticipat de toti, un divort cu petrecere in acelasi loc unde s-a produs si cererea in casatorie. Mai simplu spus, a fost o petecere de divort.

Al doilea mariaj avea sa fie, marturiseste cantareata, drama vietii ei.

Dupa 7 ani de casnicie, in urma caruia a rezultat si un copil, fiul ei Nanu, sotul ei i-a luat copilul la 3 ani si nu l-a mai vazut niciodata pana la 24 de ani.

Mirabela marturiseste telespectatorilor de ACASA ca tatal ei a suferit atat de mult incat a murit din aceasta cauza. Regretul vietii ei este ca nu s-a luptat cu toate armele sa-si recupereze fiul.

Nicu Ceausescu s-a oferit sa o ajute, dar nu a vrut sa “calce peste cadavre”, spune Mirabela.

O femeie mica de statura, dar cu un suflet mare, Mirabela a luptat si a cantat. Si-a construit  singura cariera, o cariera in care nu a fost sustinuta de nimeni la inceput, nici de parinti macar. Prima mana de ajutor a venit de la Ileana Sararoiu.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.