MIRA lansează piesa „Uit de tine”. VIDEO

Iubirea îi inspiră pe toți, iar MIRA nu face excepție. Tânăra artistă lansează o nouă piesă, inspirată de experienţe proprii:

„Uit de tine este o melodie la care am contribuit cu sufletul. Împreună cu Thea și cu Mădălin Roșioru, cărora le mulțumesc, am construit această piesă care pentru mine are o mare încărcătură. M-am inspirat din experiențe de viață prin care trecem cu toții, la un moment dat”, mărturisește MIRA.
Videoclipul regizat de SAN este unul foarte fresh și, așa cum povestește MIRA, surprinde cele două planuri ale poveștii melodiei:

„Îi mulțumesc lui SAN pentru că m-a ajutat să conturez și mai bine întreaga poveste a piesei, care se desfășoară pe două planuri, atunci când suntem împreună și atunci când suntem despărțiți, dar tot cu el în minte și în inimă.”

La rândul lui, regizorul clipului adaugă: „Am filmat în mai multe locuri, inclusiv într-o stație de autobuz sau pe o plajă, astfel încât să putem surprinde și la nivel vizual cele două planuri ale poveștii. Ideea pe care am mers e oarecum universală: personajul se îmbată cu amintiri dintr-o relație trecută și refuză sau nu se poate concentra pe prezent.”

MIRA și-a făcut apariția în lumea muzicii în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la show-ul „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.