Mihai Traistariu lanseaza un nou single – ” E iarna intre noi „- prima piesa compusa integral de artist

Dupa ce in 2006  Mihai Traistariu a primit DISCUL DE AUR pentru vanzarile primului sau album de colinde, Romania's representative Traistariu performs during the final of the 2006 Eurovision song contest in Athensinitulat sugestiv ” DE CRACIUN „,  artistul a realizat ca nu multi cantareti romani isi pot permite sa scoata piese de iarna, colinde etc. Exista, daca vreti, un anume tip de voce care merge mana-n mana cu piesele de iarna. Practic, doar o mana de artisti au reusit sa vanda cu succes melodii dedicate anotimpului rece.

Si-atunci, pentru ca a reusit aceasta performanta in 2006, Mihai Traistariu vrea sa repete aceasta experienta, impreuna cu Casa de discuri ROTON, drept pentru care revine in 2013 un nou single : ” E iarna intre noi ” – un cantec atipic sarbatorilor de iarna si cu un videoclip reusit, realizat in colaborare cu fotograful Marta Popescu, fondatoarea proiectului ” I Love ” Project, care semneaza regia clipului.

Videoclipul piesei ” E Iarna intre noi ” spune povestea a doi indragostiti care trec prin cel mai naprasnic ger al sentimentelor si isi pun in balanta povestea de iubire. Muzica si versurile poarta amprenta artistului Mihai Traistariu, fiind acompaniat la pian de un copil-fenomen al instrumentului – Andrei Nastase – din Iasi – care, la doar 18 ani, are concerte in cele mai mari orase ale lumii.

Mihai Traistariu : ” Sunt mandru de mine ! E pentru prima data cand lansez o melodie compusa integral de mine ! Si muzica si textul … E, practic, un experiment ! Asta inseamna oare ca m-am maturizat ? … Sau ca nu mai am nevoie de cineva care sa-mi compuna piesele … si trebuie ca, de-acum incolo sa-mi compun singur ? … !!! „

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.