Mihai Petre si-a descoperit un nou talent

In acest weekend, Mihai Petre a fost invitatul special Music FM. Juratul emisiunii “Romanii au talent” la ProTv a experimentat postura de DJ.

Mihai a vorbit pentru ascultatorii Music FM la emisiunea “StarList”, sambata de la ora 16.00, si a ales din playlistul emisiunii citeva piese preferate, impartasind celor aflati pe receptie si informatii legate de ele.

Prima aleasa a fost piesa “Puttin on the Ritz”Taco, precizand ca “pe o versiune mult mai veche, din anii ’30 am dansat quick step in multe competitii si este o piesa care imi da multa energie”, a povestit Mihai. A doua melodie aleasa a fost “Cry, cry” interpretata de Oceana, despre care a povestit ca a participat la versiunea poloneza a emisiunii “Dansez pentru tine”:

A dansat foarte bine, desi era insarcinata si tocmai din aceasta cauza a si renuntat, neajungind in finala. Dar oricum, impresia pe care a lasat-o a fost una foarte buna”.

El a incheiat emisiunea la MusicFM glumind ca “cele 2 ore de StarList se apropie de sfirsit, la fel si talentul meu la MusicFM”,  insa experienta l-a incintat.

“Ma bucur ca am acceptat invitatia, pentru ca imi place sa invat lucruri noi si mi-a placut mai ales sa descopar in playlist piese ale unor artisti pe care ii apreciez. Am avut ceva emotii, dar as repeta experienta cu placere”.

 

 

One thought on “Mihai Petre si-a descoperit un nou talent

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.