Mihai Petre are centura albastra la karate

Ieri dimineata, Alarma ProFM s-a pregatit pentru vizita noului sofer al Masinii ProFM, premiul pe care un fericit ascultator il va castiga pe data de 6 decembrie, daca va ghici cat mai exact numarul de kilometri parcursi de vedete, in total. Mihai Petre este cel care s-a urcat la volanul masinii si care a stat la povesti cu Gicu si Nicolai. De cum a intrat in studio, cei doi DJ au intrebat ce dans li s-ar potrivi, cu siluetele lor. „Pe voi v-as vedea dansand o salsa, pentru ca o mare parte a corpului ar urma dupa miscare. Ati avea un flow foarte interesant, oamenii ar vedea mai tarziu miscarea”, a replicat juratul de la Dansez pentru tine.

La capitolul lucruri mai putin stiute, ascultatorii ProFM au aflat ca Mihai a practicat karate inainte de dans, are centura albastra si a povestit ca ii placeau artele martiale mult mai mult decat dansul, la care initial nu a vrut sa se duca. A raspuns si unui test fulger:

*Sa jurizeze cot la cot cu sotia lui, la Dansez pentru tine, este:  Foarte dificil sa stii, nu intotdeauna ne intelegem, desi am absolvit aceeasi scoala de dans
*Cand se cearta cu Elwira este ca ritmul de paso doble, iar cand se impaca e clar rumba pasional
*El da mai multi bani pe haine decat sotia sa
*Danseaza cu fiica lui in brate si ea e foarte fericita

Inainte sa ia in primire Masina ProFM, Mihai a marturisit cum a ramas fara carnet timp de trei luni, pentru ca a depasit viteza, si a dat din nou examen pentru a-si recupera carnetul.

Tocmai de aceea, si pentru ca are proaspata in minte legislatia, Dj-ii ProFM Gicu si Nicolai i-au pregatit un test legat de subiect, dar si cu scopul de a-i razbuna pe concurentii jurizati pana acum de el. La final Nicolai i-a dat nota maxima, 10, in schimb Gicu a fost mai dur. „Ti-as da nota 9 pentru  ca as vrea sa vad in curte, la traseu, cum realizezi toate raspunsurile din teste”. Care au fost acelea si la ce se referea Gicu, ascultatorii ProFM pot afla intrand si pe www.profm.ro

Si tot pe site-ul ProFM vor vedea un moment de dans care a implicat miscari de tango executate de Gicu si Nicolai, impreuna, la finalul caruia cei 2 Dj ProFM au obtinut nota 10 pentru gratie.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.