Mihai Petre a devenit arbitru al Federatiei Mondiale de Dans Sportiv

Mihai Petre, temutul jurat al show-ului “Romanii au talent”, a devenit arbitru al Federatiei Mondiale de Dans Sportiv. Avand aceasta titulatura, Mihai poate juriza acum competitii de dans sportiv la nivel international.

Este un pas in plus in cariera mea. Criteriile de selectie sunt simple: trebuie sa fii arbitru de cea mai inalta categorie la tine in tara, sa ai un CV care sa iti ateste experienta in dans, plus inca cateva teste. Imediat dupa ce am primit confirmarea ca am devenit arbitru al Federatiei Internationale, am primit si propunerea de a juriza doua competitii in Polonia si Norvegia”, povesteste Mihai.

Acesta nu este singurul motiv de bucurie pentru juratul de la “Romanii au talent”. Sora lui, Alina, impreuna cu partenerul ei au castigat titlul de Vicecampioni Nationali la Dans Sportiv – sectiunea Standard.

Sunt foarte mandru de sora mea si de performanta ei, cu atat mai mult cu cat foarte multi colegi si profesionisti din domeniu mi-au spus ca au dansat ca niste adevarati campioni”, a povestit Mihai.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.