Mihai Găinuşă pleacă de la Cronica Cârcotaşilor, dar nu şi de la Prima TV

După 14 ani la cârma emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”, Mihai Găinuşă se desparte de show-ul care l-a consacrat. El a anunţat ieri pe pagina sa de Facebook că nu va mai realiza emisiunea:  dar că va continua colaborarea cu Prima TV.

Am decis sa părăsesc Cronica Carcotasilor. De la TV. Ca la radio si-a luat-o Serban Huidu si a plecat cu ea.
Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viata mea profesionala. M-am luptat sa salvez acest brand. Dupa fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei sa aibă unde lucra in continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonarii emisiunii cand Serban nu era capabil. Am scris si am prezentat aceasta emisiune.14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci dimpotrivă, mi s-a reproșat inclusiv ca am adus un preot in platou. Am încheiat o etapă din cariera mea si le mulțumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp. Eu si Codrut, ca nu am voie sa ii spun Dezbracatu, si poate si altii, lucram la un proiect nou. Ne dorim să fim mai aproape de voi si sper ca toti cei care ne apreciaza sa fie alaturi de noi.

Gainusa pleaca de la Cronica, dar nu si de la Prima TV

Dar Găinuşă nu părăseşte postul Prima TV:

 “Dragi prieteni, părăsesc Cronica Cârcotaşilor după aproape 14 ani de realizare şi prezentare neîntreruptă. Practic cea mai mare parte a vieţii mele din televiziune am dedicat-o acestei emisiuni.

Le mulţumesc tuturor telespectatorilor care s-au uitat, miercuri de miercuri, la această importantă producţie TV. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine şi m-au chemat să fac performanţă aici. Mulţumesc echipei minunate, o adevărată familie, care a pus umărul la realizarea acestei emisiuni de divertisment. Am trecut prin multe împreună. Şi vă asigur că am rămas în relaţii excelente cu oamenii de aici.  Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruţ Kegheş, cu Octavian Păscuţ-Mistretzu şi cu alţi oameni din echipă să acceptăm o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune şi să nu vă dezamăgim”, a încheiat Mihai Găinuşă.

Şerban Huidu, producătorul “Cronicii Cârcotaşilor”, a postat şi el pe contul de Facebook o declaraţie prin care le mulţumeşte colegilor săi pentru toţi ani petrecuţi împreună.

„Le multumesc în numele tuturor colegilor (nu puţini şi nu atât de vizuali) pentru ce au făcut şi pentru anii frumoşi petrecuţi împreună şi le urez succes!”, a spus Şerban Huidu.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.