Mihai Bobonete spune de ce a plecat de la Pro TV Florin Călinescu

mihai bobonete

Florin Călinescu a încheiat colaborarea cu PRO TV și nu va mai fi unul dintre jurații emisiunii Românii au talent. În locul lui s-a zvonit că ar urma să vină actorul din Las Fierbinți, Mihai Bobonete. Comediantul a decis însă să rupă tacerea și a spus totul despre posibila înlocuire.

Mihai Bobonete susține că nu a existat o înțelegere cu cei de la PRO TV, pentru înlocuirea lui Florin Călinescu, iar momentan se află în concediu, alături de familie.

Odată cu plecarea lui Florin Călinescu, show-ul Românii au talent a rămas cu un loc liber la masa juraților. Printre numele vehiculate pentru înlocuirea lui Florin Călinescu ar fi existat și comediantul Mihai Bobonete.

Actorul însă neagă o posibilă colaborarea cu Pro TV pentru Românii au talent și spune că pentru moment nu a exista o înțelegere în acest sens.

„Nu am primit această informație, habar am… Nu m-a sunat nimeni de la Pro TV. Chiar nu știu despre ce e vorba.

Eu sunt în concediu la mare, cu familia. Mai am câteva zile de vacanță. Apoi de luni încep filmările, apoi urmează sezonul din Las Fierbinți”, a precizat actorul, în exclusivitate pentru sursa citată mai sus.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.