Mihai Bendeac: „Voi semna contractul de muncă în direct, la tv”


Potrivit artistului, în aceste zile se fac ultimele modificări contractuale. „Va fi o premieră“, anunţă Bendeac. De altfel, o dată cu noul job, artistul se va retrage din „Mondenii“, scrie Gândul.

Probabil n-am să mai fac parte din trupă”, ne-a declarat ieri, Mihai Bendeac, liderul “Mondenilor”. Artistul urmează să semneze în aceste zile un contract cu un alt post de televiziune. Deşi nu vrea să dezvăluie detalii, cel mai probabil este vorba despre un contract cu Antena 1.

De altfel, în interiorul postului Intact se vorbeşte despre o posibilă venire a liderului trupei Mondenii, dar deocamdată nu este confirmată oficial. Contactat de Gândul, artistul a spus că “încă se mai fac mici modificări la clauzele contractuale” şi că negocierile cu viitorii săi angajatori au demarat în urmă cu o lună de zile. “Ce pot să spun deocamdată e că va fi pentru prima dată în istoria unei televiziuni când se va semna un contract în direct”, a mai spus Mihai Bendeac.

Ce se va întâmpla cu „Mondenii“

“Posibil să vină şi ei, la un moment dat, dar nu din această toamnă”, a mai zis artistul. Deşi nu vrea să ofere încă detalii despre noua sa ofertă profesională, cel mai probabil Bendeac va merge la Antenă şi asta pentru că restul televiziunilor şi-au definitivat nu doar grila de emisiuni, ci şi transferurile.

Astfel, Divertis a lăsat loc liber la Antenă odată cu plecarea umoriştilor, cu arme şi bagaje, la Pro TV. Kanal D l-a achiziţionat pe Andrei Gheorghe, pentru “Rătăciţi în Panama”, un reality show ce include 18 concurenţi (6 vedete, 6 foşti participanţi la competiţii tv şi 6 necunoscuţi) şi un premiu de 50.000 de euro.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.