Mihai Morar de la Radio ZU, înnebunit după filmul PINA

Cu o lună înainte de lansarea în cinematografe a celui mai aşteptat film 3D al anului – PINA, în regia lui Wim Wenders – Parada Film dă startul unei campanii de promovare fără precedent în peisajul cinematografic autohton.

Vedete din showbiz, media, sport şi din domeniul cultural au acceptat să facă parte din campania “Tu ce faci din 9 septembrie?”, invitându-i astfel pe spectatori să ia parte la o experienţă cinematografică unică.

Personalităţi îndrăgite de public sunt alături de fenomenul cinematografic al anului, PINA, prin testimoniale filmate ce vor putea fi văzute pe pagina oficială www.paradafilm.ro şi pe reţelele de socializare.

Timp de o lună, în fiecare săptămână vor fi lansate clipuri cu personalităţi care excelează în domenii diferite şi care vor recomanda filmul PINA.

Startul campaniei este dat de vedeta Radio ZU şi Antena 2, Mihai Morar, care a declarat că pentru el producţia cinematografică semnată de Wim Wenders este o lecţie de viaţă.

Clipul poate fi văzut aici http://www.youtube.com/watch?v=u1yjOu4Gnyk

Mihai Morar este unul din realizatorii matinalului  de succes “Morning ZU” de la Radio ZU şi prezentatorul emisiunii “Răi, da’ Buni” de la Antena 2. În plus, el va face parte din juriul show-ului de televiziune “X-Factor”, ce va fi difuzat din toamnă de Antena 1.

Prezent la cele mai importante festivaluri europene, unde a rulat cu casa închisă, PINA a câştigat doar într-o săptămână Marele Premiu la 3D Festival din Paris (24-26 mai 2011) şi Premiul pentru Cel mai Bun Documentar German la Dokville (26-27 mai 2011). Pelicula a fost nominalizată şi la prestigiosul Premiu LUX, oferit de Parlamentul European.

PINA a avut avanpremiera naţională la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, unde s-a clasat printre favoritele publicului. Pe 9 septembrie filmul va fi lansat simultan în România, Finlanda, Cehia şi China.

Trailerul oficial poate fi văzut aici http://www.youtube.com/watch?v=JOJimR-hX6c

Filmul este prezentat de Radio ZU, sustinut de Cocor Media Channel, Gazeta Sporturilor, Cărtureşti şi este recomandat de Cinemagia.
Parteneri media: Beau Monde, 24 FUN, Decât O Revistă, Pagina de Media, Film Reporter, Feeder.ro, Hypestreet, Modernism.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.