Mihaela a primit de la Elan 41 de trandafiri roşii

Românii care au trecut sâmbătă seară pe la unul dintre localurile de pe faleza oraşului Monte Carlo au suferit un şoc. Conform Libertatea, la aceeaşi masă se aflau Mihaela Rădulescu, Elan Schwartzenberg, fiul lor, Ayan, şi caţiva prieteni apropiaţi.

Atmosfera era destinsă, toată lumea era veselă, exact ca în vremurile bune. Să se fi întors Răduleasca în braţele fostului ei soţ?

Răspunsul e nu, semn că şi de data aceasta aparenţele au fost înşelătoare.

Realitatea e, de fapt, alta. Mihaela Rădulescu şi Elan Schwartzenberg au decis să uite, măcar pentru o seară, de toate lucrurile care au dus la divorţul lor, pronunţat în luna octombrie a anului trecut, şi să se comporte ca pe vremea în care formau un cuplu, pentru că unicul lor fiu, Ayan, a împlinit sâmbătă 5 ani. Iar un astfel de moment trebuie sărbătorit cum se cuvine.

Părinţii micuţului au decis să facă o petrecere restrânsă, unde doar cei mai apropiaţi prieteni au avut acces. Au mers cu toţii la un restaurant din Monte Carlo, unde au petrecut timp de câteva ore.

Micuţul a primit o groază de cadouri, însă cel mai mult s-a bucurat de cel pe care i l-a făcut tatăl său: o maşinuţă de teren roşie cu telecomandă. Ayan e înnebunit după maşinile de jucărie, iar darul de la Elan a venit chiar la momentul potrivit.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.