Michelle Pfeiffer e dependenta de cremele antirid

Michelle Pfeiffer, actrita nominalizata de trei ori la premiul Oscar, a recunoscut ca este dependenta – nu de alcool, nici de nicotina sau substante chimice periculoase, ci de ceva mult mai inofensiv: de crema antirid.

Sint victima ideala”, marturiseste vedeta, “ori de cite ori vad o reclama la un produs pentru ingrijirea tenului sint convinsa pe loc de eficienta lui. Trebuie sa-mi cumpar neaparat acea crema, imi spun, daca nu o voi avea, voi fi extrem de nefericita”, recunoaste Michelle Pfeiffer.

Am acasa atit de multe produse pentru ingrijirea pielii si atit de diversificate, incit ar trebui sa fiu chimist pentru a sti sa le folosesc. Ei imi dau insa un prospect mititel sa ma descurc cu el”.

Michelle Pfeiffer crede insa ca acest tip de dependenta are un leac: “Pe masura ce trec anii si inaintez in virsta imi dau seama totusi ca lucrurile trebuie privite dintr-o alta perspectiva. Cind vad ca unii dintre oamenii pe care-i iubesc sufera de boli grave, altii se lupta cu probleme foarte serioase, iar altii pur si simplu dispar, imi dau seama ca lucrurile trebuie cintarite altfel, si de aceea sint convinsa ca intr-o zi ma voi lecui de aceasta dependenta”, mai spune Michelle Pfeiffer.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.