Meseria e bratara de aur, joi, in ”Las Fierbinti”

Joi in ”Las Fierbinti”, de la 20.30, primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) e pus pe fapte mari. Meseria e bratara de aur, mai ales cand in joc se afla o comoara.

Pentru a-i convinge pe sateni sa sape un sant fara sa fie platiti, Vasile foloseste cateva bijuterii ale secretarei de la primarie, pe care pretinde ca le-a gasit in timp ce sapa chiar el santul.

Totul nu este insa decat o pacaleala pusa la cale de primar. Acesta primeste fonduri europene pentru constructia unui dig impotriva inundatiilor, insa vrea sa ramana cu cat mai multi bani: astfel, ii roaga pe sateni sa sape santul, considerand efortul lor munca in folosul comunitatii. Pentru ca toti satenii il refuza insa, Vasile (Gheorghe Ifrim) se gandeste ca o asa-zisa comoara ii va atrage pe toti. Prin urmare, la vederea aurului pe care primarul pretinde ca l-a gasit, i se alatura tot satul. Daca Bobita (Mihai Bobonete) si Giani (Costi Dita) vor descoperi intreaga pacaleala, telespectatorii Pro Tv vor afla joi seara, de la 20.30, in ”Las Fierbinti”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.